projecten

De fanfare

We zijn naast onze lessen dans en drama met verschillende projecten bezig.

We zijn druk met de repitities voor een nieuw kort stuk ´De fanfare´ waarin niets is zoals het lijkt. Een groep mensen komt wekelijks bij elkaar in het buurthuis van de toekomst voor een repetitie van de Fanfare. Door de verscheidenheid aan karakters is het nooit saai en gebeurt er altijd wat.

De voorstelling duur ongeveer een half uur.

Dit stuk is voor het spelen op festivals en voor de verkoop aan scholen, bedrijven en overheid.

Publiek wordt op een ludieke manier betrokken bij het spel .

Tevens kan er een workshop bij deze voorstelling geboekt worden. Na overleg maken we een workshop die aansluit bij de wensen van de koper.

 

Eigen projecten

Iedere speler werkt op de donderdag aan zijn eigen project. Ze schrijven, spelen en regiseren hun eigen, korte, stuk. Dit kan zijn voor op het podium, een combinatie podium en film of voor film. Ze worden begeleid door Marjolein en Marjo.

We hopen aan het einde van 2019 deze voorstellingen te kunnen tonen in een avondvullend programma.

 

Dansvoorstelling

De theatermakers zijn samen met Marjolein aan het werk voor een nieuwe dansvoorstelling. Als inspiratie wordt muziek en gebeurtenissen uit de geboorte jaren van de theatermakers gebruikt.

 

Theatermakers

Vanwege het krijgen van een theateropleiding, het werken in een groep en het maken van theaterproducties, acts en workshops is het raadzaam dat een theatermaker/cliënt minimaal drie dagen in de week werkt bij Fenix theatermakers.
  •