Fenix theatermakers

Fenix theatermakers is een kleine, onafhankelijke zorgaanbieder, die dagbesteding theater biedt aan jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Fenix ondersteunt haar spelers in het vormgeven van hun leven, door middel van spel, dans en zang, volgens hun persoonlijke wensen en ambities. 

 

 

Klik hier voor het beleid van Fenix in Corona-tijd

Wij zijn voornamelijk actief in de Haagse regio en beogen onze theatermakers te ondersteunen bij het versterken van hun contact met en hun plek in de samenleving.

Onze reguliere werkdagen en tijden zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. NB: In tijden van Corona zijn de tijden voorlopig aangepast naar 9.30 - 15.30 uur.

Optredens en workshops kunnen op andere tijdstippen plaats vinden. Bijvoorbeeld ook op de woensdag, in de weekenden en ´s avonds. Deze uren worden op reguliere werkdagen gecompenseerd.

Fenix verzorgt ook workshops voor speciaal onderwijs

Mocht u meer informatie willen over mogelijke deelname, neemt u dan contact op via ons contactformulier. Daar kunt u ook terecht als u interesse heeft in een workshop of act met en/of door onze theatermakers.

 

 

 
  •