Fenix theatermakers

Fenix Theatermakers is een kleine, onafhankelijke zorgaanbieder, die dagbesteding theater biedt aan jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking.

We werken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Optredens en workshops kunnen op andere tijdstippen plaats vinden ook op de woensdag, in de weekenden en ´s avonds. Deze uren worden op reguliere werkdagen gecompenseerd.

Tevens ondersteunt Fenix deze mensen om hun leven vorm te geven volgens hun eigen wensen en ambities.

Fenix is voornamelijk actief in de Haagse regio en beoogt haar theatermakers te ondersteunen bij het versterken van hun contact met en hun plek in de samenleving.

 

 

Op donderdag avond 28 november geven we een try out van de voorstelling 'De Fanfare'. Dit vindt in theater De Kunsthut plaats.

We hebben goed nieuws, fonds 1818 en Dioraphte hebben aan ons geld gedoneerd voor ons project ‘Gezonde groei en toekomstbestendig maken Fenix’ .

Details over dit project is elders op de website te lezen.

We hebben ook bericht gekregen dat we nu een ANBI status van de belastingdienst hebben aangemerkt gekregen. Dit houd in dat donaties aan stichting Fenix theatermakers aftrekbaar zijn van de belasting.

 

Fenix theatermakers (100622544) is als leerbedrijf erkend voor onderstaande opleiding(en): 

Branche: creatieve industrie 

s-bb.nl/beroepen/acteur

s-bb.nl/beroepen/danser

 

Branche: Zorg, Welzijn, Sport en Uiterlijke verzorging:

Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (25478) (4)

Begeleider specifieke doelgroepen (25476) (3)

Begeleider gehandicaptenzorg (25475) (3)

(de opleidingen vallen onder het kwalificatie dossier maatschappelijke zorg).

 

 
  •